måndag, september 14, 2009

En lek som aldrig tycks ta slut

Ja, jag vet att jag är en naturmupp. Och ja, jag vet att jag blir lite extra muppig så här på hösten. För hösten är nog den bästa årstiden av alla ändå. I alla fall när den precis börjar. Och på hösten så är faktiskt kvällssolen alltid lite extra vacker, speciellt när den letar sig igenom trädkronorna i en ljus lövskog. Strålarna liksom leker med bladen. Åh, tänk den som kunde få vara med...








(Och när jag fotat klart för dagen sitter jag en stund, förskjunken i tankar på livet, bäcken och solen som leker bland bladen)


Ett Ps. till Fredrik: Vilka otroligt fina bilder du tagit! Jag gillar verkligen den med karusellen! Och de med gatlamporna. Det blir fina färger och fint sken av gatlampor tycker jag. Kursen jag läser går på helfart, men jag kan ju i ärlighetens namn säga att jag inte riktigt är i närheten av att lägga 30 timmar i veckan på mitt fotograferande. Men hittills är jag otroligt nöjd och väldigt pepp, och önskar jag hade mer tid att lägg ner på den (jobbar omkring 80% annars). Och angående min andra blogg så har jag nästan glömt av den helt. Tror nog att de bilder som blir upplagda kommer hamna på den här sidan ändå.


3 kommentarer:

Idapida sa...

Så fine bilder du har tatt, så fine ord, og så fine tanker...

Emma sa...

Oh så härligt det ser ut när du sitter där...såna dagar skulle man ha lite oftare! Bara sitta o filosofera =) KRAM

Unknown sa...

Tack ska du ha :-) Det blir tufft att hinna med både jobbet och kursen...
men vilken utveckling du kommer gå igenom om du lägger ner så mycket tid på fotograferingen under en så lång period! sa du inte att det var en kurs i grundläggande digitalfotografi???
//Fredrik